Ultima oră
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV

Dario Bonetti, OUT de la Dinamo? Varianta luată în calcul de conducere

Dinamo Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20393060/1/bonetti-1.jpg

Dinamo a fost umilită de FCSB, 0-6, în derby-ul de duminică seară de pe Arena Naţională, iar conducerea ”câinilor” deja caută un înlocuitor pentru Dario Bonetti, se pare. Nu se poate trece peste un astfel de eşec, atât de uşor, chiar dacă italianul nu a venit de prea mult timp la echipă, dar a făcut-o şi într-un moment extrem de dificil.

Mai mult, luni dimineaţă, se pare că Bonetti a plecat din România, iar posibilitatea să revină la Dinamo e destul de mică. În plus, potrivit Fanatik, conducerea lui Dinamo caută deja o variantă pentru înlocuirea lui. Prima e Vasile Miriuţă, nimeni altul decât un apropiat al lui Iuliu Mureşan. Au colaborat la CFR Cluj şi chiar a existat posibilitatea venirii sale în ”Ştefan cel Mare” şi înainte de numirea lui Bonetti.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1, arbitrat de Istvan Kovacs. Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

Este cel mai dificil moment. Îmi pare foarte rău pentru fani. Trebuie să vedem şi lucrurile pozitive şi pe cele negative. Până în minutul 42 era 1-0. După cartonaşul roşu, în cinci minute au dat trei goluri. Foarte dificil, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe.

Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la eliminare, dar asta e viaţa în fotbal. Câteodată ai suprize neplăcute. Trebuie să uităm repede acest meci. Este o experienţă nouă şi pentru mine, nu am pierdut niciodată astfel. A fost cea mai neagră seară. Este greu de înţeles ce s-a întâmplat”, a spus Bonetti, la finalul meciului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele