Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Darren Cahill a dezvăluit când revine Simona Halep pe teren. Românca n-a mai jucat din 12 mai

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 11 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20288113/2/simona-halep-darren-beijing-1400.jpg

Simona Halep a ratat turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, din cauza unei accidentări musculare, dar şi Jocurile Olimpice. Antrenorul româncei, australianul Darren Cahill, a declarat că Halep plănuieşte să joace în turneul de la Cincinnati, SUA, programat în perioada 14-22 august.

După turneul de la Wimbledon, Simona Halep (29 de ani) a ajuns pe locul 9 în clasamentul mondial, de pe locul 3 WTA.

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc, din cauza unei rupturi musculare. De atunci, n-a mai jucat niciun meci.

“S-a uitat la meci, mi-a trimis un mesaj imediat după finală (de la Wimbledon). A felicitat-o şi pe Ashleigh Barty, sunt bune prietene. E în vacanţă acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele în câteva săptămâni. Sper să fie în regulă pentru Cincinnati, acesta este planul", a spus Darren Cahill la Eurosport.

Turneul de la Cincinnati va avea loc în perioada 16 - 22 august. Simona Halep a ajuns de 3 ori în finala turneului din Statele Unite, dar a pierdut de fiecare dată. În 2015, a fost învinsă de Serena Williams, în 2017 de Garbine Muguruza, iar în 2018 a cedat în faţa lui Kiki Bertens.

Au apărut modificări importante în Top 10 WTA. Australianca Ashleigh Barty s-a distanţat de Naomi Osaka, în timp ce Karolina Pliskova a urcat de pe locul 13 pe locul 7.

Simona Halep se află în Top 10 WTA din 2014, neîntrerupt.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20288113/1/clasament-wta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele