Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

David Silva, dat de gol de tatăl său. Campionul mondial e gata să joace până la 40 de ani la noua echipă: "Aşa mi-a spus şi mi-ar plăcea la nebunie!"

Manchester City Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

David Silva este la un pas de un transfer în Serie A, a dezvăluit tatăl fotbalistului, potrivit presei engleze.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19444385/1/david-silva-manchester-city-2019-20-3xfnivlrd6sp16ehovzq8asl9.jpg

David Silva se desparte de Manchester City după un deceniu. Ajuns la 34 de ani, playmaker-ul spaniol nu duce lipsă de oferte, dezvăluie tatăl său.

"Pot să confirm că îi place Serie A şi s-ar bucura foarte mult să joace în Italia. Mi-a spus că ar putea să joace acolo până la 40 de ani. În acest moment, are multe oferte şi trebuie să ia o decizie, dar mi-ar plăcea la nebunie să semneze cu Lazio, pentru că, în ciuda faptului că Roma este destul de departe, ar fi o oportunitate uriaşă pentru el", a declarat Fernando Silva, citat de Sky.

13 trofee a strâns David Silva în cei zece ani petrecuţi la Manchester City, el având în palmares şi un titlu mondial şi două europene cucerite cu naţionala Spaniei.

Manchester City - Real Madrid, vineri, ora 22:00, Look Plus şi Look 4K

Până să se despartă de Manchester City, David Silva îşi poate îndeplini un ultim vis cu "cetăţenii". Câştigarea Ligii Campionilor, singurul trofeu important care îi lipseşte din palmares. Manchester City înfruntă, vineri, de la 22:00, Real Madrid, în cea de-a doua manşă a optimilor, după victoria obţinută pe Santiago Bernabeu,  scor 2-1, în urmă cu mai bine de cinci luni. Meciul se vede live pe Look Plus şi Look 4K.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele