Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

David Silva, dorit în Qatar. Oferta uriaşă cu care este ademenit

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19384453/1/sil.jpg

David Silva (34 de ani) o va părăsi pe Manchester City la 1 iulie, după 10 ani petrecuţi la echipa pregătită de Pep Guardiola. Spaniolul a avut mai multe oferte La Liga şi MLS, dar cea mai avantajoasă pare că vine din Qatar, de la Al Duhail, unde mai evoluează alte nume sonore, precum croatul Mario Mandzukic (34 de ani) şi marocanul Mehdi Benatia (33 de ani).

Deocamdată nu se cunoaşte suma cu care a fost ofertat fotbalistul, dar echipa din Golf este una foarte potentă din punct de vedere financiar.

Silva s-a format ca şi jucător la Valencia, fiind ulterior împrumutat la Eibar şi Celta Vigo, iar în 2010 a fost cedat la City pentru 28.75 de milioane de euro. De asemenea, fotbalistul a bifat 125 de selcţii în naţionala Spaniei, pentru care a puntat de 37 de ori.

 

  • Conform Transfermarkt, David Silva este cotat la 12 milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele