Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Dayot Upamecano, marea ţintă a celor de la Bayern Munchen pentru vară

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19967651/1/upa.jpg

Bayern Munchen a pus ochii pe înlocuitorul lui David Alaba, pe care l-a pierdut gratis. Nemţii au început căutările tot în Bundesliga şi s-au oprit asupra fundaşului rivalilor de la Red Bull Leipzig, Dayot Upamecano, pe care îl vor şi oferta.

Se pare că noua forţă a Germaniei îl va lăsa pe Upamecano să plece la campioana Germaniei, dar nu oricum şi nu în orice condiţii. Vrea să obţină o sumă consistentă de pe urma acestuia. Astfel, solicită 45 de milioane de euro; mulţi bani dacă ne gândim că e vorba de un fundaş, presa germană scrie că bavarezii sunt dispuşi să achite clauza de reziliere pentru a-şi betona compartimentul defensiv cu tânărul fotbalist.

  • Dayot Upamecano este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 60 de milioane de euro.

Aproape sigur pleacă Alaba

David Alaba este cel mai important fotbalist care poate fi luat liber de contract în această perioadă. Fundaşul austriac a primit nenumărare oferte de câteva săptămâni, dar se pare că s-a oprit asupra uneia. Presa din Spania anunţă clar că Alaba şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid.

S-a terminat. Alaba nu merge la Manchester United. Real Madrid îl poate semna în această iarnă. Transferul se poate face chiar luni, când perioada de transferuri se deschide”, anunţă cei de la Don Balon.

David Alaba va pleca liber de la Bayern Munchen, motiv pentru care multe echipe s-au interesat de el. Este unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă ai Europei, iar gândul că poate fi semnat gratis e în mintea multor cluburi. Austriacul, fost adversar al României în grupa de Liga Naţiunilor, s-a certat cu oamenii din conducerea lui Bayern Munchen.

Barcelona a încercat să îl transfere pe fundaş, dar în cele din urmă a ieşit din cursă, pentru că pretenţiile acestuia au fost considerate exagerate. Alaba a cerut 10 milioane de euro salariu, dar şi un bonus de 15 milioane de euro, în momentul semnării contractului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele