Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

DDB, reacţie după dezastrul din Derby. Ce spun fanii-acţionari despre postul de antrenor

Superliga Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20393945/1/fani-dinamo-1.jpg

 
Fanii-acţionari din Programul Doar Dinamo Bucureşti nu se vor implica în numirea unui nou antrenor în Ştefan cel Mare, urmând ca întreaga responsabilitate să stea pe umerii lui Iuliu Mureşan.
 
Înfrângerea istorică din Derby, 0-6 cu FCSB, e una cât se poate de dureroasă pentru fanii care au mers pe Arena Naţională în aşteptarea unui alt deznodământ. Acum, cu Bonetti pe făraş după cinci înfrângeri la rând fără gol marcat, suporterii-acţionari cer doar explicaţii şi motive pentru situaţia dezastruoasă, dar nu-şi vor asuma numirea unui nou antrenor:
 
"În ce priveste antrenorul, DDB a făcut deja ceea ce era firesc, în urma cu 2-3 luni. Am băgat clubul în insolvenţă, pentru a evita falimentul şi a-l plasa sub protecţia legilor statului, după care l-am adus pe domnul Mureşan, administrator special şi presedinte la Dinamo.
 
Clubul are, aşadar, o conducere, cu care noi colaborăm şi în care avem încredere. Este singura cale prin care putem scoate Dinamo la lumină. În sarcina conducerii cade inclusiv problema staff-ului tehnic.
 
Sigur că vrem să aflăm motivele care au dus la acest eşec, unul prea drastic în ciuda problemelor, însă numai în măsura în care vrem să ştim dacă DDB poate face mai mult să ajute clubul în acest moment. Vom primi aceste răspunsuri, cu siguranţă, pentru că membrii cotizanţi le merită, până atunci însă vom continua să ne facem partea noastră pentru Dinamo", a transmis Daniel Şendre, purtătorul de cuvând al DDB, pentru Fanatik.ro.
 
În acest moment, Bonetti e aşteptat să revină din Italia, dar şansele de a mai continua ca antrenor al lui Dinamo sunt infime, iar Vasile Miriuţă e primul pe lista lui Iuliu Mureşan.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele