Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

De asta nu a vrut să joace? Steliano Filip, pe radarul unei formaţii din străinătate

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20548467/1/fil.jpg

Dinamo a pierdut primul meci din acest an, scor 2-0 cu CS Mioveni, formaţie pe care o vor întâlni aproape sigur şi în play-out. Tehnicianul ”câinilor” nu s-a putut baza pe un om de bază.

Înainte de primul meci din acest an, Steliano Filip a luat o decizie radicală. Jucătorul a avut o discuţie cu Flavius Stoican şi i-a cerut să nu îl treacă pe foaia de joc, informează ProSport. Gestul indică faptul că acesta nu mai vrea să rămână la echipă.

Steliano Filip e pe lista formaţiei maghiare Mezokovesd, locul 6 în prima ligă din Ungaria, potrivit PlaySport. Fotbalistul îşi doreşte o astfel de experienţă, deşi Stoican i-a promis că, dacă va da un randament bun, va fi om de bază în echipa de start.

El a mai jucat pentru Dinamo între 2012 şi 2017, înainte ca Ionuţ Negoiţă să-l vândă la Hajduk Split. Fostul internaţional nu a rezistat decât un an în Croaţia, revenind în România pentru experienţe la Dunărea Călăraşi şi Viitorul, înainte să ia din nou drumul străinăţii, în Grecia.

Acum, Filip are o cotă de piaţă de 300.000 de euro. În acest sezon a prins 14 meciuri şi a oferit o pasă decisivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele