Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

De asta nu a vrut să joace? Steliano Filip, pe radarul unei formaţii din străinătate

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20548467/1/fil.jpg

Dinamo a pierdut primul meci din acest an, scor 2-0 cu CS Mioveni, formaţie pe care o vor întâlni aproape sigur şi în play-out. Tehnicianul ”câinilor” nu s-a putut baza pe un om de bază.

Înainte de primul meci din acest an, Steliano Filip a luat o decizie radicală. Jucătorul a avut o discuţie cu Flavius Stoican şi i-a cerut să nu îl treacă pe foaia de joc, informează ProSport. Gestul indică faptul că acesta nu mai vrea să rămână la echipă.

Steliano Filip e pe lista formaţiei maghiare Mezokovesd, locul 6 în prima ligă din Ungaria, potrivit PlaySport. Fotbalistul îşi doreşte o astfel de experienţă, deşi Stoican i-a promis că, dacă va da un randament bun, va fi om de bază în echipa de start.

El a mai jucat pentru Dinamo între 2012 şi 2017, înainte ca Ionuţ Negoiţă să-l vândă la Hajduk Split. Fostul internaţional nu a rezistat decât un an în Croaţia, revenind în România pentru experienţe la Dunărea Călăraşi şi Viitorul, înainte să ia din nou drumul străinăţii, în Grecia.

Acum, Filip are o cotă de piaţă de 300.000 de euro. În acest sezon a prins 14 meciuri şi a oferit o pasă decisivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele