Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

De câţi ani nu a participat Simona Halep la un turneu atât de slab cotat

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21552070/1/twitter-wimbledon.jpg

Simona Halep, care a revenit recent după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, a primit wild card pentru încă un turneu, informează Marca.

Halep va participa la turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, în perioada 15-21 aprilie.

După Oeiras, fostul lider WTA va merge la Madrid, unde va concura la Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, tot ca beneficiară de wild card.

Românca, aflată pe locul 1.144 WTA, se pregăteşte în prezent la Bucureşti alături de antrenorul său spaniol Carlos Martinez.

Obişnuită cu turneele de Grand Slam, WTA 1000, WTA 500 şi WTA 250, Simona Halep nu a mai participat de foarte mult timp la un turneu atât de slab cotat ca cel de la Oeiras.

Mai exact, ultima dată s-a întâmplat în urmă cu 13 ani! În perioada 28 noiembrie - 4 decembrie 2011, Simona Halep a ajuns până în semifinale la turneul ITF 75 de la Dubai. În acel moment, românca era pe locul 53 WTA şi a fost favorita numărul 1.

Din 2011 şi până acum, cele mai slab cotate turnee la care a participat Simona Halep au fost WTA 250.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele