Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

De ce nu-l vede Mihai Stoica pe Edward Iordănescu selecţioner al României: "E o mare diferenţă"

Echipa nationala Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20478910/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg


Mihai Stoica nu crede că Edward Iordănescu, fostul său colaborator de la FCSB, are experienţa necesară pentru a face pasul spre postul de selecţioner al României.
 
Numele lui Iordănescu e din ce în ce mai rostit drept potenţial înlocuitor al lui Mirel Rădoi, fiul lui Anghel Iordănescu fiind apreciat pentru stilul ofensiv pe care l-a imprimat la echipele de club şi cariera pe care şi-a construit-o în ultimii ani. După experienţe la CFR şi FCSB, cele mai bune echipe din ţară, Iordănescu a căpătat o oarecare experienţă, dar Mihai Stoica e de părere că nu a ajuns chiar în punctul în care să poată face performanţă şi ca selecţioner:
 
"Există o foarte mare diferenţă între a fi antrenor şi selectioner. Sunt selecţioneri care ca antrenori nu au făcut nimic, în schimb au făcut performanţe ca selecţioneri, după cum sunt unii care au rezolvat şi una, şi alta. Chiar dacă sunt oameni cu care am lucrat, nu ştiu dacă pot fi şi selecţioneri, pentru că e o meserie diferită.
 
Pentru mine, naţionala e selecţionata celor mai valoroşi şi în formă jucători din ţara respectivă. Trebuie să primeze performanţa, dar nimeni nu ştie ce performanţă poate să facă un posibil selecţioner", a declarat managerul general de la FCSB, pentru Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri