Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

De cine a ajuns să fie eliminată Steaua Bucureşti în Cupa României: ”Băieţii mei mai fac şi Glovo în timpul liber!”

Cupa României Publicat pe 18 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20366427/1/jmhhc2g9mtuzndy0mdjhzjrinzhkyjhhotgxzwu3ytm2mzdlnmy-thumb-2.jpg

Răzvan Erimia, antrenorul formaţiei Progresul Spartac, şi-a exprimat bucuria, după ce echipa sa a reuşit să o elimine pe Steaua Bucureşti din Cupa României. Erimia a declarat că au evoluat mulţi copii de 16-17 ani, produşi de Progresul, în care s-a investit financiar şi sentimental.

De asemenea, Erimia şi-a felicitat elevii, despre care a spus că în timpul liber mai lucrează şi la Glovo, pe lângă activitatea lor de fotbalişti în Liga 3. Pe lângă acest lucru, în lotul Progresului Spartac se află şi jucători care sunt fie la liceu, fie la facultate, conform antrenorului.

"Suntem bucuroşi, există o satisfacţie enormă atât pentru mine, cât şi pentru tot clubul, în spercial pentru că azi au fost mulţi copii de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre şi al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci şi sentimental.

Nu ştiu cu ce jucători au jucat, nici nu mă interesează, dar merită felicitări băieţii mei, care mai fac şi Glovo în timpul liber. Am mulţi băieţi tineri pe la liceu, alţii sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care am arătat, în decursul timpului, că putem face astfel de surprize, indiferent de schimbările produse.

Pentru că, atunci când un jucător are o anumită valoare şi îi creşte cota, bineînţeles că îl ajutăm să-l propulsăm. Cine ştie? Poate ne remarcă şi pe noi un minister sau o primărie în aşa fel încât să fim susţinuţi.

Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal şi să dezvoltăm copii şi juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanţă, după posibilităţile noastre, iar atunci când ne iese, ca şi astăzi, e o satisfacţie enormă. Acum cred că avem o medie de vârstă de juniori", a declarat antrenorul Răzvan Erimia, la finalul meciului.

Steaua Bucureşti a fost eliminată cu scorul de 2-1 de Progresul Spartac în Cupa României, deşi ”militarii” anunţaseră un obiectiv îndrăzneţ în cea de-a doua competiţie din fotbalul românesc ca importanţă: câştigarea trofeului.

Lixandru a deschis scorul, în runda a doua a Cupei României, pentru formaţia gazdă din Liga 3 în minutul 57. Golgheterul ”roş-albaştrilor” Chipirliu a adus egalarea pentru oaspeţi în minutul 64. Soarta calificării a fost decisă în manşă unică, momentul-cheie fiind reprezentat de reuşita lui Ohaci din minutul 89.

”Să aşteptăm să înceapă şi Liga 2. Eu zic că avem un lot foarte bun. Obiectivul de anul acesta va fi clasarea în play-off şi câştigarea Cupei României. Da, trofeul Cupei României. Este un obiectiv greu de realizat, dar asta ne dorim. Nu este o presiune pe Opriţa, el trebuie să îşi facă datoria de antrenor şi să obţină performanţe”, declara Răzvan Bichir, comandatul CSA Steaua, conform Agerpres.

În Liga 2, însă, unde nu are drept de promovare, Steaua Bucureşti se descurcă excelent în primele trei etape: are 9 puncte din trei meciuri disputate şi este depăşită doar de Unriea Slobozia la golaveraj, cu care va juca duminică, 22 august, de la ora 16:30 în etapa a patra, în deplasare. Tot punctaj maxim în eşalonul secund au şi Universitatea Cluj, FC Hermannstadt şi Concordia Chiajna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele