Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

De la promisiuni de Liga Campionilor, la un pas de faliment! ”N-ai seringi, să n-ai faşă, să n-ai un gel de 9 lei? Existau două-trei role de leucoplast”. Asta se întâmplă în prima ligă din România

Dinamo Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19629327/1/rps1620.jpg

Dinamo pare o echipă care va intra cât de curând în faliment, aspect la care te trimite şi mai mult cu gândul o declaraţie oferită recent de fostul medic al ”câinilor”, Adrian Motoacă. Acesta a fost astăzi în cantonamentul de la Săftica şi a făcut, apoi, câteva declaraţii incredibile despre ce se întâmplă în acest moment la Dinamo.

Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă şi atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare.

Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înţelege şi spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai faşă, să n-ai un gel de 9 lei? E o imagine dezolantă de club de Liga 4! Îmi cer scuze, poate suporterii şi-au pus speranţe că sunt o soluţie viabilă, dar nu.

Îmi pare rău că nu am făcut o fotografie la geanta de la antrenament - jumătate de apă oxigenată. Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista faşă de hârtie! Existau două-trei role de leucoplast... ca să poţi face un tape îţi trebuie la fiecare jucător cel puţin o faşă şi un leucoplast”, a spus Adrian Motoacă pentru GSP.

Fanii trimit o nouă ”gură de oxigen”  

Dinamo pare la limita supravieţurii după ce a fost preluată de investitorii spanioli, iar datoriile clubului au început să se acumuleze cu rapiditate, conturile fiind goale.

Există probleme inclusiv cu costurile curente şi organizarea meciurilor din competiţiile interne, însă clubul ar putea primi în curând un nou balon de oxigen din partea fanilor, sub forma unui împrumut consistent.

Conform ProSport, este vorba de o nouă intervenţie a suporterilor din programul DDB, care sunt gata să vireze 800.000 de lei în conturile clubului, adică aproximativ 170.000 de euro. Suma ar putea fi folosită pentur a plăti o parte din restanţele salariale, dar şi pentru costuri curente.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele