Ultima oră
BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!" BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!"
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public” EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public”
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova” VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova”
VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”. VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”.
VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului

"De mic am ţinut cu Steaua! "Alexandru Albu, gata să bată palma cu Gigi Becali: "Pot face faţă acolo. Sper să ajung şi la naţională!"

FCSB Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Alexandru Albu (26 de ani), fundaşul pe care Gigi Becali vrea să îl transfere la FCSB, a mărturisit că este fan al roş-albaştrilor încă din copilărie şi s-a declarat convins că va face faţă la clubul condus de Gigi Becali.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19438577/1/albu.jpg

În ziua în care Gigi Becali a declarat public că-l vrea la FCSB, Albu a fost integralist la Clinceni în meciul pierdut cu Hermannstadt, scor 0-2, iar la finalul partidei a vorbit despre interesul roş-albaştrilor pentru el.

”Vă daţi seama că mă bucur pentru că de mic am ţinut cu Steaua şi mi-am dorit practic să ajung acolo. Când mă uitam la televizor şi vedeam, nu mă aşteptam să se întâmple acest lucru, dar mă bucură faptul ăsta şi mă face să muncesc din ce în ce mai mult.

Eu am contract până la finalul sezonului cu Clinceni, după aceea mă întorc la Chiajna. Pentru mine ar fi o şansă foarte mare pentru că ştiu că pot face faţă şi mă voi descurca foarte bine. Şi de acolo sper să ajung şi la echipa naţională", a declarat Alexandru Albu, la finalul meciului dintre Clinceni şi Hermannstadt.

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Alexandru Albu la FCSB

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit numele fundaşului pe care încearcă să îl transfere la cererea lui Mihai Stoica.

"Fundaşul nu l-am luat încă. Alexandru Albu este fundaşul, dar nu l-am luat încă", a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele