Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"

Liga I Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
 
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19627074/4/a2.png

 
În timp ce Ronaldo Deaconu îl acuză pe Sebastian Colţescu de faptul că a furat un punct Gazului prin penalty-ul acordat în minutul 90, Daniel Stanciu şi Vasile Miriuţă consideră că Mihai Butean, fundaşul gazdelor, are o mare parte din vină la faza care a decis partida cu FCSB (2-3).
 
"În seara asta ne-a fost furat un punct. E imposibil să dai penalty, am văzut reluări, era la doi metri de el. Să dai aşa penalty...E inadmisibil la nivelul ăsta! Am întors jocul, i-am dominat în repriza a doua, însă când pierzi în minutul 90 cu aşa penalty...Nu ai ce să mai zici! Dacă trebuia FCSB să câştige de la început trebuia să ne spună. Sunt bucuros că am avut atitutine, începem să construim ceva şi se vede", a atacat Deaconu, la interviul de după meci.
 
Pentru Daniel Stanciu, decizia lui Colţescu e corectă: "Nu poţi ca fundaş să faci un astfel de atac, nu ai cum să faci aşa ceva. Mie mi se pare penalty. E o fază în care se poate da penalty. Nu e un fault atât de clar, dar ridică un picior destul de sus pe direcţia de alergare a jucătorului advers. Mie mi-a plăcut cum a arbitrat Colţescu. S-a văzut în timpul jocului că nu a avut vreo intenţie spre vreo echipă", a spus preşedintele lui U Cluj, la Fotbal Look, completat imediat de Vasile Miriuţă: "În primul rând, Butean nu avea voie să facă alunecare. E 50-50, nu se vede clar că-l atinge! Un arbitraj foarte bun, Colţescu chiar a fost bun astăzi".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele