Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Debut cu emoţii pentru Ţările de Jos la EURO 2020. Frank de Boer: "Trebuie să devenim mai isteţi în apărare"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20245138/1/frank-de-boer.jpg

Meciul Ţările de Jos – Ucraina, din grupa C a EURO 2020, a fost un veritabil ‘rollercoaster’. La Amsterdam, după 0-0 la pauză, olandezii au condus cu 2-0, apoi au fost egalaţi în doar patru minute. În minutul 85, Dumfries a dat lovitura pentru ‘Portocala Mecanică’. Selecţionerul Frank de Boer a declarat că trebuie corectate rapid problemele din defensivă.

Confruntarea Ţările de Jos – Ucraina 3-2 este primul meci de la un Campionat European în care se înscriu cinci goluri în repriza a doua, după 0-0 la pauză.

Au marcat: Wijnaldum (52’), Weghorst (58’), Dumfries (85’) / Yarmolenko (75’), Yaremchuk (79’).

"Putem fi mândri de performanţa noastră. Am văzut o echipă bună a Olandei, care a fost compactă, care a dominat şi a creat şanse. Asta este ceea ce vreau să văd. Dar nu mai vreau să văd cum am primit acele două goluri, atât de uşor. Trebuie să devenim mai isteţi în asemenea situaţii defensive. Ştim că cealaltă echipă îşi va crea şanse, dar trebuie să ne asigurăm că nu va profita de greşelile noastre. Lucrurile acestea sunt rele şi pentru sănătatea mea. Să sperăm că erorile nu se vor repeta. Al doilea gol pe care l-am primit a fost în urma unei lovituri libere şi trebuie să prevenim astfel de faze. Nu poţi să joci 90 de minute fără să greşeşti – sunt realist - dar trebuie să analizăm aceste faze şi să vedem unde trebuie să ne îmbunătăţim jocul", a spus Frank de Boer, la conferinţa de presă.

În Grupa C, după prima rundă, Austria şi Ţările de Jos au câte 3 puncte, iar Ucraina şi Macedonia de Nord au debutat cu stângul.

Urmează confruntările Ţările de Jos – Austria (17 iunie) şi Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele