Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Debut dificil pentru Sorin Colceag. Dinamo, fără şase jucători contra lui FC Botoşani

Superliga Publicat pe 19 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20399993/1/sc.jpg


Sorin Colceag are probleme de lot înaintea debutului în postura de antrenor principal al lui Dinamo, programat contra lui FC Botoşani, de la ora 19:00, live pe Look Sport+.
 
Învinsă cu 6-0 în Derby, Dinamo trebuie să plece la un drum nou cu Sorin Colceag în locul lui Dario Bonetti, dar misiunea noului tehnician din Şoseaua Ştefan cel Mare e îngreunată de absenţele cu care se va confrunta la partida contra moldovenilor lui Marius Croitoru. Eliminat cu FCSB, Steliano Filip va lipsi în următoarele două meciuri, iar Deian Sorescu, ajuns la patru cartonaşe galbene, va fi de asemenea suspendat.
 
Pe lângă cei doi, Colceag l-a pierdut şi pe Cosmin Matei, care are probleme medicale. În aceeaşi situaţie se mai află Constantin Nica, Andreas Mihaiu şi Alin Dudea. Sunt, aşadar, nu mai puţin de şase jucători indisponibili.
 
Cum va arăta echipa de start a lui Dinamo, conform Fanatik.ro:
  • Iliev – Creţu, Giafer, Grigore, A. Radu – Itu, Răuţă, Bani – Torje, Ivanovski, R. Moldoveanu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele