Ultima oră
VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Bară pentru Dinamo în minutul 10 VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Bară pentru Dinamo în minutul 10
Florinel Coman, refăcut pentru meciul FCSB – UTA Florinel Coman, refăcut pentru meciul FCSB – UTA
Focar de coronavirus la OCS Lille: sunt infectaţi aproximativ 30 de angajaţi
Focar de coronavirus la OCS Lille: sunt infectaţi aproximativ 30 de angajaţi
Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi  Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi
VIDEO | România - Iran 39-11. Debut facil la turneul final din Spania umbrit de accidentarea gravă a Oanei Borş VIDEO | România - Iran 39-11. Debut facil la turneul final din Spania umbrit de accidentarea gravă a Oanei Borş
VIDEO | Laurenţiu Reghecampf, deranjat de o întrebare legată de partida cu Filiaşi din Cupa României: ”Este sub nivelul meu” VIDEO | Laurenţiu Reghecampf, deranjat de o întrebare legată de partida cu Filiaşi din Cupa României: ”Este sub nivelul meu”

Debut fără noroc pentru Flavius Stoican la FC ”U” Craiova. „Suntem supăraţi pentru că un rezultat de egalitate era echitabil”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20433089/1/sto.jpg

UTA a câştigat 1-0 cu FC U Craiova şi a ieşit dintr-o serie de 4 meciuri fără victorie. Pentru olteni continuă forma dezastruoasă care îi ţine la subsolul clasamentului.

Stoican nu a reuşit să facă minuni la primul meci pe banca celor de la FC U Craiova, bifând o nouă înfrângere. În acest moment, echipa lui Mititelu ocupă locul 14 în clasamentul din Casa Liga 1. Sub se află Dinamo şi Clinceni..

„Suntem supăraţi pentru că un rezultat de egalitate era echitabil, nicio echipă nu merita să câştige. A fost un meci bărbătesc. Mă bucur că am văzut la echipa mea dorinţa de a câştiga. Este mult de muncă! Eu îmi doresc să nu mai fim atât de crispaţi pentru că avem jucători care au potenţial. Trebuie să arătăm ce ştim şi cu ce suntem înzestraţi. Tratăm fiecare meci ca pe unul oficial, nu menajez pe nimeni. O să fie pe teren acel jucător care este apt şi care arată că îşi doreşte”, la finalul disputei de la Arad.

mail-share icon Email
viewscnt