Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Debut pentru CSM Bucureşti în grupele Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport. Cristina Neagu: "Suntem într-un moment greu" VIDEO

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 10 sep 2021
mail-share icon Email

CSM Bucureşti se pregăteşte pentru debutul în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. ‘Tigroaicele’ înfruntă duminică, de la ora 15:00, în deplasare, formaţia daneză Esbjerg, în direct pe Look Sport 2. Liderul Cristina Neagu anticipează un meci foarte greu în Danemarca, mai ales că echipa bucureşteană se confruntă cu probleme de lot.

Esbjerg – CSM Bucureşti este o confruntare din prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Din această grupă mai fac parte Podravka, Buducnost, Dortmund, Ferencvaros, Rostov-Don şi Brest.

Primele două clasate în fiecare dintre cele două grupe se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar locurile 3-6 vor juca în play-off.

Esbjerg şi CSM Bucureşti s-au mai înfruntat de şase ori în Liga Campionilor, iar româncele s-au impus de cinci ori. În sezonul 2020-2021 al competiţiei, CSM Bucureşti a câştigat la limită ambele meciuri din faza grupelor (30-29, 28-26).

Cristina Neagu a suferit o nouă accidentare după partidele din Cupa României şi a precizat că nu este refăcută 100% din punct de vedere fizic.

“Avem un debut foarte greu în deplasare în Liga Campionilor. Sigur că ne dorim să debutăm cu dreptul, însă trebuie să fim şi realişti că va fi un meci foarte dificil cu Esbjerg. Dar eu sper din tot sufletul să ne întoarcem cu puncte din Danemarca. Din păcate, pe postul de extremă stângă nu avem decât o jucătoare foarte tânără (n.r. - după accidentarea olandezei Martine Smeets). Aşa că vom ataca acest meci fără o jucătoare cu experienţă pe acea poziţie. Ne aflăm într-un moment destul de greu... este nevoie de timp, dar nu avem ce face. Timpul nu are răbdare cu noi, începe Liga Campionilor şi trebuie să debutăm cu o victorie.

Din păcate, după meciurile din Cupă, eu am suferit din nou o accidentare şi nu am putut să mă antrenez săptămâna trecută. Am făcut doar un antrenament înainte de meciul de la Bistriţa. Sunt bine acum, dar nu pot să spun că sunt 100% din potenţial. Sper ca de acum încolo să nu mai am probleme fizice şi să mă pot antrena. Îmi doresc să îmi fac datoria cât mai bine, pentru mine o lucru important să îmi ajut echipa să câştige. Am mai spus şi o spun din nou că îmi doresc foarte mult să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească. Însă dorinţa nu este îndeajuns, drumul e lung până acolo. În primul rând ne dorim să ne calificăm în Final4 pentru că nu am mai ajuns acolo de doi ani de zile. Iar odată ajunşi în Final4 vom încerca să ne luptăm pentru trofeu. După păcate, avem parte mereu de accidentări destul de grave la început de sezon şi nu reuşim să avem echipă completă ca să vedem exact care ne este nivelul în Liga Campionilor”, a spus Neagu.

"Nu ştiu dacă suntem printre favorite"

Cristina Neagu este ezitantă în privinţa ideii că CSM Bucureşti este printre favorite la câştigarea trofeului Ligii Campionilor.

“Foarte multe echipe s-au întărit, practic în Liga Campionilor nu mai există meciuri uşoare sau meciuri pe care poţi să le câştigi şi într-o zi mai proastă. Trebuie să dăm sută la sută la fiecare partidă pentru a obţine victorii. Va fi un sezon foarte greu, cu multe echipe care se vor lupta pentru cele patru locuri din Final4. Eu cred că CSM Bucureşti a avut o echipă bună în fiecare an şi este o formaţie care trebuie luată în seamă în Liga Campionilor. Cred că şi celelalte echipe ne consideră o formaţie periculoasă. Nu ştiu dacă suntem neapărat printre favorite, dar ne batem la Final4 şi cred că suntem de luat în seamă”, a mai declarat interul stânga.

CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor în sezonul 2015-2016 şi s-a clasat pe locul trei în 2016-2017 şi 2017-2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele