Ultima oră
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova

Debutantul Jorge Martin va pleca din pole în GP-ul de la Doha. Ducati Pramac a reuşit ”dubla”. Cursa este duminică, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20094573/1/martin.jpg

Ibericul Jorge Martin (23 de ani) va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Doha, care se dispută în nocturnă pe circuitul de la Losail. Reuşita este cu atât mai importantă, cu cât pilotul este la doar a doua cursă la clasa mare.

Ducati Pramac a avut o sesiune de senzaţie şi a monopolizat primele două locuri. Johan Zarco l-a secondat pe Martin. De pe ultimul loc al primei grile va porni liderul clasamentului general, Maverick Vinales, pe un model Yamaha.

Valentino Rossi continuă să aibă probleme de adaptare pe noua motocicletă. Legendarul pilot italian a terminat pe 21, penultimul loc.

Marele Premiu de la Doha la MotoGP va fi duminică, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport 3 Motors.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele