Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Debutul lui Sergio Ramos se amână. Când ar putea juca primele minute la PSG

PSG Publicat pe 14 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20429702/1/sergio-ramos-psg.jpg

Ajuns la PSG în luna iulie, Sergio Ramos (35 de ani) nu a apucat să debuteze până acum pentru gruparea pariziană şi nici nu o va face foarte devreme. Asta pentru că recuperarea fundaşului central decurge destul de greu. Ultimele informaţii din Franţa, comunicate chiar de club, nu sunt deloc unele bune.

Ramos se va pregăti şi în următoarele zile sub supravegherea medicului, iar abia în a doua jumătate a lunii octombrie va începe antrenamentele normale. Apoi, trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică, astfel că e greu de crezut că va intra în partidele oficiale mai devreme de luna noiembrie.

Sergio Ramos va continua pregătirea individuală, sub supravegherea staff-ului medical, pentru încă 10 zile. După această perioadă, obiectivul este să revină la antrenamente alături de colegi”, a anunţat PSG.

Ramos a venit în vară la PSG şi are un contract pe doi ani, până în vara lui 2023.

Următorul meci al PSG-ului, pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro

PSG primeşte vizita celor de la Angers, în cadrul unei noi etape din Ligue 1. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro. 

Elevii lui Pochettino au avut un start perfect de sezon, înregistrând 8 victorii. Seria excelentă s-a încheiat etapa trecută, când au dat peste Rennes şi au suferit o înfrângere 0-2. În continuare sunt lideri autoritari în Franţa, la 6 puncte distanţă de locul secund. 

Pentru PSG va urma un duel important după meciul din campionat, în Champions League, în faţa celor de la Leipzig.

De partea cealaltă, nici Angers nu a început chiar rău şi se află pe locul 4 în clasament, la egalitate cu Nice. În ultimele 5 meciuri jucate au o victorie, 3 egaluri şi o înfrângere.  

În ultimele 5 meciuri directe dintre Angers şi PSG, parizienii s-au impus de fiecare dată. Ultimul meci au înregistrat un neverosimil 5-0.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele