Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Decizia luată de Antoine Griezmann, pentru a o ajuta pe Barcelona să treacă peste problemele financiare

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19519872/1/antoine-griezmann.jpg

Antoine Griezmann sare în ajutorul echipei sale, care are probleme financiare mari. Francezul a acceptat să îşi primească cu întârziere o parte din salariul său, care se ridică la suma de 23 de milioane de euro anual.

Oficialii catalani vor decide probabil că întreg lotul să sufere amânarea salariilor.

Lista jucătorilor de la Barcelona care refuză diminuările salariale se măreşte

Situaţia financiară a celor de la FC Barcelona este una precară, fiind grav afectată de pandemia de Coronavirus, acest lucru s-a văzut în campania de transferuri din această vară, când catalanii nu au avut bani pentru Lautaro Martinez şi Memphis Depay.

Pentru a reduce costurile, oficialii au stabilit să taie cu 30% salariile tuturor celor din club, conform jurnaliştilor de la AS. Decizia ar urma să fie implementată în maxim trei săptămâni.

Marc-Andre Ter Stegen, Clement Lenglet, Frenkie De Jong, Sergino Dest şi Miralem Pjanic sunt fotbaliştii Barcelonei care nu sunt de acord cu tăierile salariale, impuse de conducerea catalanilor.

Există şi opoziţie în rândul jucătorilor. Portarul Marc-Andre ter Stegen, fundaşul Clement Lenglet şi mijlocaşul Frenkie De Jong sunt singurii jucători care ar accepta diminuarea salariilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele