Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Decizia luată de arbitrii din Superliga! Proteste împotriva lui Gigi Becali înainte de toate meciurile din etapa a 8-a

Superliga Publicat pe 10 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21120633/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-4.jpg

Gigi Becali a a avut o remarcă nepotrivită la adresa arbitrei Iuliana Dumetrescu, care s-a aflat la centrul partidei FC Voluntari - CS Mioveni. Arbitrii din România pregătesc un protest împotriva lui Gigi Becali.

Finanţatorul lui FCSB s-a declarat deranjat de convocarea arbitrei din Râmnicu Vâlcea la un meci din Superliga şi a stârnit foarte multe reacţii negative. Centralii din Superliga vor să fie alături de colega lor de breaslă, astfel că vor organiza un protest masiv împotriva patronului ”roş-albaştrilor”, informează GSP.ro.

”Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Aţi mai pomenit aşa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Ştiu, aşa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem şi noi aşa? Du-te la fotbal feminin!”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Răzvan Burleanu, despre declaraţia patronului FCSB

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF a dezaprobat ferm comentariile sexiste ale lui Gigi Becali cu privire la Iuliana Demetrescu.

”Am fost mâhnit să văd declaraţiile domnului George Becali, nişte afirmaţii care consider că nu au ce căuta în societatea contemporană. România este un stat modern, iar Federaţia Română de Fotbal împărtăşeşte valorile europene, motiv pentru care nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal.

Iuliana Demetrescu este unul dintre cei mai apreciaţi arbitri din fotbalul feminin la nivel internaţional şi va reprezenta România la Campionatul Mondial din această vară, în Australia şi Noua Zeelandă.

Ieşirea domnului Becali după meciul pe care Iuliana l-a condus în Superligă, Voluntari – Mioveni, unde prestaţia acesteia a fost apreciată atât de jucători, cât şi de antrenorii celor două echipe, este în complet dezacord cu principiile unei societăţi europene, aşa cum ne dorim să fim”, a declarat preşedintele FRF, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele