Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

Decizia luată de AS Monaco în cazul jucătorului depistat cu COVID-19 la ultimele teste

Ligue 1 Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19402377/1/as-monaco.jpg

AS Monaco a anunţat, joi, rezultatele testelor pentru depistarea coronavirusului, făcute jucătorilor şi stafului echipei.

S-au descoperit cele două cazuri anterioare, care datează din perioada de izolare, cei doi jucători în cauză nefiind acum contagioşi. În plus, s-a descoperit un caz activ şi asimptomatic. Starea de sănătate a jucătorului nu este îngrijorătoare, a precizat AS Monaco, adăugând că fotbalistul a fost plasat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, sub supravegherea stafului medical al clubului.

În cazul celor din club care au intrat în contact cu o persoană din exterior găsită infectată între timp testele au avut rezultat negativ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele