Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!

Decizia luată de Craiova în cazul lui Elvir Koljic

CS Universitatea Craiova Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20163751/1/koljicfb.jpg

Universitatea Craiova e pe cale să ia o decizie care i-ar reduce şi mai mult şansele la titlu, acum scăzute în urma a două eşecuri la rând, cu Academica Clinceni şi Sepsi. Oltenii ar putea decide să nu îl folosească pe atacantul Elvir Koljic în acest sezon.

Conform GSP, Craiova a decis ca dacă vârful nu va fi complet refăcut din punct de vedere medical, în acest caz nu îl va introduce pe teren, în etapele rămase de jucat din acest play-off.

Accidentat încă din luna octombrie, vârful bosniac s-a întors pe teren în speranţa că va da o mână de ajutor echipei sale în lupta de la distanţă cu FCSB şi CFR, dar a cedat după partidele cu FCSB, CFR şi Viitorul Pandurii, din Cupa României. Atacantul a plecat în Portugalia, pentru a urma un proces de recuperare, însă se pare că încă mai acuze anumite dureri.

Elvir Koljic a evoluat în acest sezon în 10 meciuri şi a marcat de 6 ori. Toate reuşitele au venit în campionat.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri