Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Decizia luată de Japonia, după Jocurile Olimpice

JO 2020 Publicat pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

Guvernatorul din Osaka, Hirofumi Yoshimura, a declarat că vrea ca paturile ecologice din carton pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo să fie folosite pentru pacienţii cu covid-19, relatează Kyodo News.

Paturile vor fi folosite cel mai probabil la o facilitate medicală temporară care va fi construită în prefectura Osaka până la sfârşitul acestei luni.

Aceste paturi au fost făcute pentru sportivi şi sunt de calitate foarte bună”, a spus Yoshimura.

Aproximativ 800 din totalul paturilor, precum şi perne folosite în timpul JO, vor fi transferate la facilitatea medicală pentru pacienţi cu covid-19 care sunt asimptomatici sau au simptome minore.

Compania care a fabricat paturile, airwave Inc., a anunţat autorităţile că este dispusă să doneze paturile pentru facilitatea medicală care va fi construită într-un centru de expoziţii.

În perioada Jocuriloe Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo s-au folosit aproximativ 18.000 de paturi din carton în satul sportivilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele