Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Decizia luată de Mircea Rednic în cazul lui Deian Sorescu, după conflictul din vestiar. ”Puriul” şi-a călcat pe orgoliu

Dinamo Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20433022/1/sorescu-dinamo.jpg

În ciuda faptului că s-a certat cu Deian Sorescu, Mircea Rednic nu pare dispus să treacă poate fotbalistul cel mai bun din lot pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului. Antrenorul pune interesul lui Dinamo mai presus de orice, chiar dacă s-a zvonit faptul că Sorescu ar putea să iasă din schemă.

Astfel, pentru că sunt probleme mari pe postul de fundaş dreapta, Rednic plănuieşte să îl treacă acolo chiar pe versatilul Deian Sorescu, potrivit Fanatik. De altfel, Sorescu este cunoscut ca un jucător ce dă randament bun atât pe poziţia de apărător de bandă, cât şi pe cea de mijlocaş de bandă.

Ce se întâmplă cu Deian Sorescu?

Încă o prestaţie modestă a lui Dinamo şi încă un eşec în Casa Liga 1. ”Câinii” nu s-au regăsit nici la Mediaş, unde au pierdut în faţa Gazului Metan cu scorul de 1-2. Cristi Dulca, prezent în platoul emisiunii Fotbal Look, a făcut o analiză clară a situaţiei în care s-au regăsit bucureştenii în partida de vineri, dar a atras atenţia şi asupra unui jucător.

Este vorba de unul dintre liderii echipei, Deian Sorescu, care de ceva timp are evoluţii slabe şi nu mai este un fotbalist exponenţial în obţinerea unor rezultate pozitive, aşa cum s-a întâmplat la începutul campionatului.

Dulca e de părere că jocurile slabe ale lui Sorescu au la bază schimbarea poziţiei din teren. Acesta a tot fost mutat dintr-o parte în alta în doar câteva etape:

Dinamo a început destul de bine jocul, dar golurile lui Deaconu i-a tăiat din aripi. În ansamblu, nu a avut cine ştie ce ocazii. Dacă nu ai şut pe poartă în afară de gol... Cum a zis Rednic, cei cu experienţă trebuie să aibă mai multă influenţă. Sorescu a tot schimbat posturile de la începutul sezonului, e normal să se adapteze greu. Nu a mai fost el în ultimul timp.

Rednic trebuie să pună lucrurile la punct. E greu, dar trebuie să găsească o soluţie”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele