Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Decizia lui Soskjaer după hat-trickul reuşit de Haaland cu România! "Asta l-a iritat cel mai mult!"

Manchester United Publicat pe 14 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19513681/1/haa.jpg

Erling Haaland a ţinut capul de afiş în presa internaţională după hat-trick-ul reuşit în poarta lui Ciprian Tătăruşanu, în partida Norvegia - România, scor 4-0.

Cum l-a ratat United pe Haaland deşi Solskjaer îl convinsese

A fost prima triplă a norvegianului la nivel internaţional, ca senior, iar performanţa l-a făcut pe managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, să-şi amintească cât de aproape a fost să-l transfere pe starul norvegian, ajuns în iarna trecută la Borussia Dortmund.

"Eşecul clubului de a-l transfera pe Haaland îl irită cel mai mult pe manager. Acesta credea că a rezolvat semnătura sa după o întâlnire faţă în faţă cu compatriotul său. Dar Woodward s-a retras de la negocierile cu Red Bull Salzburg, într-o înţelegere de 20 de milioane de euro, deranjat fiind de taxele cerute de agent şi de insistenţa ca în contractul jucătorului să fie stipulată o clauză de reziliere", notează The Sun.

Sancho şi Haaland, principalele ţinte ale lui United. Rezistă Solskjaer

Sursa citată anunţă că acum Haaland, alături de Jadon Sancho, de asemenea legitimat la Borussia Dortmund, sunt primele două ţinte ale lui Manchester United pentru un transfer în vara lui 2021, în condiţiile în care diavolii nu dispun în acest moment de fondurile necesare pentru a-i cumpăra pe cei doi chiar din iarnă.

În mod cert, "afacerea Haaland" o va costa pe United acum de patru ori mai mult decât suma pentru care tânărul ar fi putut ajunge pe Old Trafford în urmă cu un an.

Se pune însă întrebarea dacă Ole Gunnar Solskjaer va mai fi managerul lui United atunci, în condiţiile în care diavolii au parte de un start de sezon mult sub aşteptări, iar tehnicianul norvegian e sub presiune.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri