Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Decizie de ultimă oră a Mercedes. Ce se întâmplă cu Valteri Bottas din 2021

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19443374/1/vb.jpg

Mercedes a confirmat faptul că finlandezul Valteri Bottas va concura pentru gruparea lui Toto Wolf şi din sezonul ulterior, deşi presa internaţională relata faptul că pilotul ar putea pleca, vehiculându-se inclusiv ideea că locul său ar putea fi luat de Sebastian Vettel, care nu are angajament pentru 2021, după despărţirea de Ferrari.

Astfel, din ediţia următoare, Mercedes se va putea baza în continuare pe tandemul Hamilton - Bottas, care domină autoritar Formula 1.

„Sunt foarte încântat să rămân cu Mercedes în 2021 şi să continuu să mă bazez pe succesul de care ne-am bucurat deja împreună. Mulţumesc tuturor membrilor echipei şi familiei Mercedes pentru susţinerea continuă şi încrederea în mine. Sunt foarte mândru să reprezint această echipa de top în călătoria noastră spre marile performanţe.

„Anii trecuţi au fost despre îmbunătăţiri continue, lucrând la fiecare aspect al performanţei mele. Am încredere că astăzi sunt mai puternic decât am fost vreodată. Mercedes are aceeaşi filozofie. Ei doresc întotdeauna să se îmbunătăţească şi le este foame de mai mult”, a declarat Bottas, cu mult entuziasm.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele