Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Decizie de ultimă oră luată de organizatorii JO 2020! Sportivii străini, interzişi în Japonia. Când se poate schimba situaţia

JO 2020 Publicat pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19892094/1/tok.jpg

Guvernul japonez a informat forurile sportive că va suspenda actualele derogări care permit ca sportivii străini să intre în Japonia pentru a se antrena sau a participa la competiţii, informează Kyodo News, citând surse.

În principiu, persoanele care nu au cetăţenie japoneză au interdicţie de acces pe teritoriul Japoniei în perioada stării de urgenţă, în vigoare până la 7 februarie. Decizia de suspendare a derogărilor pentru sportivi vine în contextul suspendării şi a derogărilor pentru cei care fac deplasări pentru afaceri.

Sportivii japonezi pot reveni în ţară, însă ei nu vor mai fi scutiţi de carantina de 14 zile.

Sportivii şi antrenorii străini care activează în campionatele interne ale Japoniei beneficiau de o derogare de la restricţii. Acum însă ei nu vor putea intra în Japonia.

  • Campionatul de fotbal al Japoniei va începe în februarie.

Restricţiile vin în contextul în care Japonia ar urma să găzduiască în acest an Jocurile Olimpice de vară, la Tokyo.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele