Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Decizie extrem de inspirată luată de organizatorii CM de Rugby. De ce pandemia de Coronavirus le aduce câştig financiar

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 11 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19358154/1/rug.jpg

Organizatorii Campionatului Mondial de Rugby, care se va disputa în Franţa, în anul 2023 au luat o decizie extrem de inspirată. Cu doar câteva luni înainte de a debuta Coronavirusul, aceştia au încheiat o asigurare de pandemie, cu o sumă mare la mijloc, informează Le Parisien.

Am lansat un apel de oferte în perioada martie-aprilie 2019, într-un moment în care piaţa era la nivelul său cel mai scăzut în materie de preţuri, pentru că nu avuseseră loc incidente majore sau anulări de cel puţin trei sau patru ani.

Am avut şansa în privinţa apelului de oferte să putem semna o asigurare foarte interesată pe plan financiar, care nu are nimic de-a face cu ceea ce am putea găsi astăzi. Am cumpărat clauza privind pandemia şi am semnat acest contract cu o lună înainte de debutul ultimei Cupe Mondiale", a declarat Claude Atcher, directorul general al CM 2023.

Singura mare competiţie care a mai luat o astfel de decizie inspirată a fost Wimbledonul, care nu se mai putea disputa în acest an, dar organizatorii vor recupera din poliţa de asigurare o sumă mare din pierderi.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele