Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Decizie importantă la CFR Cluj! Neluţu Varga a mai băgat un milion de euro la clubul ardelean. Care este motivul

CFR Cluj Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20395526/1/cfr-2021-2.jpg

Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a mai făcut o injecţie de capital în valoare de un milion de euro, pentru a rezolva problemele financiare ale clubului.

CFR Cluj a trecut prin câteva momente tensionate în ultima perioadă, după eliminarea drastică din Europa League şi demisia antrenorului Marius Şumudică, dar şi a preşedintelui Marian Copilu. 

Acum, pare că apele se liniştesc în Gruia. Conform Gazetei Sporturilor, şefii lui CFR au plătit restanţele salariale către jucători.

Pe lângă banii către jucători a fost achitată şi datoria pentru Marius Şumudică, fiind clauză de reziliere. 300.000 de euro a primit antrenorul, pentru că a fost demis. Inclusiv staff-ului acestuia şi-a primit banii. 

În locul lui Marian Copilu, în funcţia de preşedinte al clubului a fost instalat fostul arbitru Cristi Balaj. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele