Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Decizie inedită luată de Monica Niculescu, înainte de meciul contra Italiei din Fed Cup. Simona Halep, din nou ”racheta numărul unu”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20103490/2/nic-halep-2.jpg

Monica Niculescu are parte de un debut dificil în calitate de antrenor al echipei feminine de tenis a României. Locul 55 în ierarhia WTA de dublu, sportiva de 33 de ani a decis să se treacă şi pe lista celor jucătoarelor convocate, astfel va avea rol dublu.

Explicaţia vine din faptul că în cazul în care se ajunge la meci decisiv, atunci avem nevoie de cineva cu experienţă la dublu. Cel mai probabil Moni ar juca alături de Halep o astfel de partidă.

Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) sunt jucătoarele care vor reprezenta România în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 şi 17 Aprilie 2021, informează FR Tenis.

România - Italia se joacă fără spectatori în moderna Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00.
 
Echipa care câştigă va evolua sezonul viitor în Grupa Mondială a competiţiei. Meciurile sunt programate în februarie 2022.
 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele