Ultima oră
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+ LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, LIVE pe Look Sport+ de la 18:30 Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, LIVE pe Look Sport+ de la 18:30
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!

Decizie medicală importantă pentru Alex Zanardi, cvadruplul medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice

Sporturi Publicat pe sâmbătă, 20:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19624754/1/alessandro-zanardi-fb.jpg

Fostul pilot italian Alex Zanadri, spitalizat la Milano din luna iulie, ca urmare a unui grav accident, va fi transferat la Padova, relatează AFP.

Zanardi, în vârstă de 54 de ani, este într-o stare fizică şi neurologică suficient de stabilă pentru a putea fi transferat la un alt spital, se arată într-un comunicat al Spitalului San Raffaele din Milano.

Transferul la spitalul aflat la aproximativ 250 de kilometri de cel în care fostul pilot se află acum îi permite lui Zanardi să fie mai aproape de casă.

Zanardi, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice în probe de handcycling, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Siena, la 19 iunie, cu elicopterul, după un accident la o etapă din Toscana, când a pierdut controlul bicicletei, s-a rostogolit de două ori şi s-a izbit de un camion. El a fost plasat atunci în comă artificială şi supus la trei operaţii la cap. După o lună la Siena, Zanardi a fost internat la terapie intensivă la Milano.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele