Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Decizie nouă în privinţa Satului Olimpic din Tokyo. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă în capitala Japoniei

JO 2020 Publicat pe 4 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19325363/1/coronavirus.jpg
Dacă până de curând autorităţile japoneze nu doreau să amâne Jocurile Olimpice, acum sunt gata să transforme satul Olimpic din Tokyo într-un spital pentru bolnavii de Covid-19. Satul Olimpic din capitala Japoniei urmează să găzduiască 11.000 se sportivi în vara anului 2021, dar nu este foarte clar deocamdată câţi bolnavi vor fi aduşi aici. 
Guvernatorul oraşului Tokyo, Yuriko Koike, a prezentat acest proiect, deşi a precizat că momentan Satul Olimpic nu este finalizat.
 
Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc în această vară, însă au fost amânate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele