Ultima oră
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei
S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele” S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele”
O nouă opţiune pentru Viitorul. Jucătorul care se va prezenta la antrenamentele conduse de Hagi: "Se vede cu ochiul liber că e în formă" O nouă opţiune pentru Viitorul. Jucătorul care se va prezenta la antrenamentele conduse de Hagi: "Se vede cu ochiul liber că e în formă"
Surpriză la Juventus. Maurizio Sarri ar fi pe făraş. Se pregăteşte un super înlocuitor Surpriză la Juventus. Maurizio Sarri ar fi pe făraş. Se pregăteşte un super înlocuitor

Decizie şoc în fotbalul autohton. Adrian Mititelu nu mai are voie să folosească numele de Universitatea Craiova

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19378706/1/adrian-mititelu.jpg

Tribunalul Bucureşti i-a dat o lovitură dură lui Adrian Mititelu, care nu mai are voie să folosească numele de Universitatea Craiova, în cadrul activităţilor comerciale.

Finanţatorul echipei proaspăt promovate în Liga 2 are dreptul ca în 5 zile să înainteze recurs.

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Respinge în rest cererea. Cu apel în 5 zile de la pronunţare, la Curtea de Apel Bucure?ti. Apelul se depune la această instanţă. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 29.05.2018″, se arată în decizia instanţei, susţine „Fanatik”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele