Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Decizie surprinzătoare luată de Poli Iaşi, cu privire la Andrei Cristea. ”Cineva trebuie să ia o decizie şi cineva trebuie să fie responsabil”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20267012/1/rps1633.jpg

Politehnica Iaşi a retrogradat în Liga 2 şi a prezentat o nouă conducere tehnică şi administrativă. Preşedintele Consiliului Director, Vasile Simionaş, managerul general Florin Briaur, vicepreşedintele Dan Cojocaru şi antrenorul principal Constantin Enache încearcă să gestioneze situaţia financiară precară a clubului din Iaşi.

În vârstă de 48 de ani, Enache a mai lucrat în Copou în urmă cu 8 ani. De atunci a condus formaţii din primele două ligi, dar şi reprezentativa sub 19 ani a României. Precedenta echipă antrenată de Costel Enache este "U" Cluj.

În ciuda retrogradării în Liga 2, Poli Iaşi a primit un sprijin financiar important din partea Primăriei Iaşi - 6,7 milioane de lei. Cea mai mare parte din această sumă a fost alocată pentru achitarea datoriilor, inclusiv către jucători, din perioada 1 ianuarie - 31 mai 2021, în timp ce 1,5 milioane de lei vor fi cheltuiţi pentru pregătirea viitorului sezon de Liga 2.

Situţia lui Andrei Cristea rămâne incertă

Fostul antrenor-jucător al moldovenilor nu a fost cooptat în staff-ul tehnic, iar viitorul său la club este incert.

"Nu e vorba că am refuzat eu o colaborare. Nici nu am luat în discuţie aşa ceva. Eu cred că colaborarea poate fi oricând. Ideea este să ne ştim statutele. Andrei, bănuiesc că îşi doreşte o carieră de antrenor principal, pentru că cel puţin asta era în documentaţia pe care am găsit-o la club, un contract de antrenor principal.

Nu cred că putem fi doi principali. Cineva trebuie să ia o decizie şi cineva trebuie să fie responsabil. Cu două gândiri diferite în vârful piramidei nu cred că facem lucrurile bine", a expliat Costel Enache la Radio HIT Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele