Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Declaraţia care îl va supăra pe Gică Hagi: ”Am fost un fotbalist mai bun decât el din toate punctele de vedere! Sută la sută! A avut noroc”

Fotbal Internațional Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20876342/1/hagi.jpg

Xhevat Prekazi (65 de ani), fost component al naţionalei Iugoslaviei, acum cu cetăţenie a statului Kosovo, care a jucat pentru echipe precum Galatasaray, Hajduk Split sau Partizan Belgrad de-a lungul carierei de jucător, a făcut o afirmaţie incredibilă, care îl priveşte pe Gică Hagi.

Prekazi, care a jucat şase ani şi jumătate pentru Galatasaray, în perioada iulie 1985 – decembrie 1991, a declarat că era un fotbalist mai bun decât Gică Hagi, dar ”Regele” a avut şansa să se nască în România, spre deosebire de el.

Norocul lui a fost că a părăsit România când era tânăr. Eu nu am putut, din cauza legilor. Gică Hagi s-a transferat din ţara lui şi a evoluat în străinătate. 

Hagi a fost extrem de talentat, însă eu nu am avut norocul lui. Am fost un fotbalist mai bun decât Hagi din toate punctele de vedere! Sută la sută!”, a spus Prekazi, potrivit Karar.com.

În acest moment, Xhevat Prekazi este antrenorul secund al naţionalei Serbiei U21.

Gheorghe Hagi a fost contactat de Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner al naţionalei

Gheorghe Hagi a vorbit despre momentul în care Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, i-a propus să preia naţionala Românei. ”Regele” a dezvăluit de ce a refuzat imediat propunerea lui Burleanu.

Gheorghe Hagi este un nume care a apărut mereu pe lista posibililor selecţioneri atunci când FRF a căutat un nou antrenor pentru echipa naţională. Se pare că după ce a plecat Mirel Rădoi, Răzvan Burleanu a discutat cu antrenorul lui Farul, înainte să îl numească pe Edi Iordănescu. Hagi a refuzat imediat, ştiind că poziţia lui de acţionar la Farul va genera probleme echipei naţionale.

"Nu s-a discutat, am stat de vorbă. Nu s-a discutat, pentru că nu puteam şi nu pot nici în momentul de faţă. Sunt acţionar majoritar şi atât timp cât sunt acţionar majoritar, atât timp cât sunt acţionar majoritar, nu a intrat în discuţie, pur şi simplu a fost. Echipa naţională sau România pentru mine şi pentru oricare înseamnă ceva wow să te duci, dar trebuia să fiu destul de rece şi lucrurile trebuia să le zic aşa. Nu că nu mi-am dorit sau cum au apărut multe speculaţii sau că am refuzat, îmi vine să râd. 

Nu se poate, pentru că sunt acţionar majoritar şi nu vreau să las loc de intereptari. Acestea sunt cuvintele mele, pe care i le-am zis preşedintelui (n.r. - Răzvan Burleanu). S-a vrut un dialog să ajungem mai mult de atât, dar am zis că n-are rost atât timp cât există această problemă, pentru că n-are rost să pierdem timpul de pomană.

Eu unde mă duc trebuie să aduc prosperitate, nu mă duc să aduc probleme. Nu era momentul meu să intru în joc, pentru că nu puteam din cauza funcţiei, că sunt acţionar majoritar la Farul şi nu puteam”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri