Ultima oră
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”

DECLARAŢIA ZILEI | "Săpunaru nici nu transpiră, de aceea are energie să cânte cu suporterii". EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 23 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20370576/1/rps-1555.jpg


Startul fulminant al Rapidului, cu cinci victorii în primele şase etape, e pus de Costin Lazăr (40 de ani) pe seama axului central foarte puternic, cu Săpunaru şi Dragoş Grigore în frunte, dar şi antrenorul Mihai Iosif culege laude.
 
Fost căpitan în Giuleşti, Lazăr a observat cum Săpunaru, la 37 de ani, se ridică mult deasupra nivelului din Casa Liga 1 şi consideră că fostul internaţional român nici nu depune un efort prea mare pentru a-şi anihila adversarii, ba chiar e mai energic în momentele de final, când cântă alături de suporteri:
 
"Un lucru care trebuie scos în evidenţă e că axul central al Rapidului e puternic. Săpunaru şi Grigore, jucători de experienţă, iar în faţa lor Crepulja şi Albu, doi mijlocaşi centrali care ajută foarte mult pe faza defensivă. Eu zic că Rapid va fi o echipă de play-off. Ştiu sigur ce se vrea acolo. Cu siguranţă că ne gândim şi la lupta pentru titlu şi, atunci, trebuie făcute transferuri în zona ofensivă. Ar trebui să facă transferuri cum au făcut cu Săpunaru şi Grigore. E neoie de un plus ofensiv, aşa mi se pare. Am stat de multe ori de vorbă cu rapidişti, nume importante din fotbalul românesc, ne uitam la Săpunaru şi nici nu transpiră. Cred că de aceea are şi atâta energie să cânte la final cu suporterii. Nu cred că prin experienta lui Săpunaru şi Grigore se pot relaxa. Pentru că, dacă echipa se relaxează, ei doi au de tras!", a spus Lazăr, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
De o descriere frumoasă are parte şi Mihai Iosif, antrenorul-surpriză care a preluat Rapidul în play-off-ul Ligii 2, apoi a dus echipa în Casa Liga 1 şi a transformat-o în prima nou-promovată din istorie care nu primeşte gol în primele şase runde:
 
"Nu ştiu dacă la începutul play-off-ului din Liga 2 îi dădea cineva speranţe lui Mihai Iosif că va face ceva cu această echipă. A făcut minuni, iar acum începe să scrie istorie în Liga 1. Echipa a mers foarte bine cu el, au avut doar o înfrâgere, la Mioveni, în play-off. Iar în Liga 1 ne arată că e soluţia cea mai bună, că e omul potrivit", a mai punctat Lazăr.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele