Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

Declaraţie şocantă a unui antrenor român: ”Jocurile sunt făcute. Peste tot e aşa, chiar dacă lumea nu crede asta. Eram câştigătoarea ediţiei precedente”

Stranieri Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19633873/1/al-hilal.jpg

Echipa Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat Cupa Arabiei Saudite, învingând în finală formaţia Al Nassr, scor 2-1. Antrenorul nu a uitat însă de modul în care clubul la care activează a fost dat afară din Liga Campionilor Asiei, din cauza cazurilor de COVID-19 raportate înaintea unui meci. A oferit o declaraţie extrem de directă, anume că jocurile sunt făcute şi că s-a dorit ca Al Hilal să nu câştige din nou competiţia.

E clar, au vrut să ne scoată. Peste tot sunt jocuri făcute. În sport, politică, finanţe. Eram câştigătoarea ediţiei precedente, veneam din Arabia Saudită, un fotbal extrem de puternic, chiar dacă acasă lumea nu crede asta. Erau interese. Unii aşa găzduiesc Mondiale. Vom continua să luptăm.

Nu mi-a fost greu să-i motivez. Noi ştim că am câstigat grupa, cu o etapă înainte. Astăzi se joacă meciuri din cealaltă parte a tabloului. Frustrarea am transformat-o în ceva pozitiv. Să demonstram cine suntem. În fiecare dimineaţă ne-am trezit cu acest gând”, a mai spus tehnicianul român pentru Radio Sport 1.

Răzvan Lucescu (51 de ani) şi-a trecut în CV al treilea trofeu al sezonului şi a reuşit o performanţă istorică pentru Al Hilal. Dacă la nivel de cluburi şi echipă naţională fotbalul românesc suferă, din punct de vedere al antrenorilor se poate spune că stăm bine. După Liga Campionilor Asiei şi titlul de campion în Arabia Saudită cucerite de Lucescu jr. şi titlul în China adus de Olăroiu, sâmbătă seară fiul lui Mircea Lucescu a adus un nou trofeu, Cupa Regelui Arabiei Saudite.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele