Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Declaraţie tranşantă. Teja a răspuns zvonurilor legate de o plecare la FCSB

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19413325/1/teja.jpg

Confruntarea primelor două echipe din play-out s-a terminat indecis, scor 0-0. Cei de la Viitorul Constanţa au dominat aproape în totalitate partida, dar niciuna din numeroasele ocazii nu a intrat în poartă, ilfovenii fiind protejaţii de portarul Cojocaru, care a prins o seară excelentă.

Mihai Teja, tehnicianul ilfovenilor a răspuns zvonurilor legate de o posibilă reîntoarcere ca şi antrenor la FCSB. ”Nu cred, nu cred că sunt pe lista FCSB-ului”, a fost reacţia acestuia, pe un ton categoric.

Legat de partida din această seară, Teja s-a declarat extrem de mulţumit şi şi-a lăudat adversarii:

”Viitorul e o echipă puternică. Au avut posesia azi, au controlat în totalitate repriza a doua. Prima repriză a fost echilibrată, dar mă bucur pentru băieţi că au luat un punct, n-am pierdut împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Şi cea mai bună din play-off. Băieţii au avut spirit, dăruire, am stat bine tactic. 

Am lucrat cu Gică Hagi, e un om deosebit, antrenor bun şi caracter deosebit. Face lucruri extraordinare pentru fotbalul românesc. Am văzut jucători tineri care fac un fotbal bun”, a spus antrenorul de la Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele