Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Declaraţiile lui Laszlo Balint după dezastrul cu FC Argeş: „N-au avut şut pe poartă! Rezultatul rămâne în istorie!

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483292/1/uta-arad-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-27-11-2021-1.jpg

FC Argeş a reuşit o victorie incredibilă, 1-0, în deplasarea de la UTA, ţinând cont de cum s-a desfăşurat partida. Arădenii au dominat total meciul şi au avut ocazii foarte multe de a deschide scorul.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Laszlo Balint a făcut o scurtă analiză a meciului la final, în care a evidenţiat categoric prestaţia slabă a adversarilor. 

„N-am ce să le reproşez băieţilor. S-au luptat pentru fiecare minge şi au dat totul să ajungă la poartă. Şansa nu se poate antrena. Astăzi cu tot respectul pentru FC Argeş, un adversar bun, dar n-au tras niciun şut pe poartă. Ne-au dat gol la acel corner...

E clar că din moment ce am pierdut meciul, am făcut greşeli. O să facem o analiză. Trebuie să rămânem perseverenţi. Echipa nu a jucat rău. Sunt şi astfel de momente în fotbal, nu pot să mi le explic. Am avut o săptămână foarte bună, jucătorii au arătat personalitate, poftă de joc, încredere. Din păcate, în dreptul nostru rămâne 0.

Trebuie să ţinem fruntea sus. O fază fixă poate decide un astfel de meci. Am controlat în totalitate jocul, doar rezultatul rămâne în istorie, din păcate. Nu prestaţia artistică”, a spus Balint la finalul partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri