Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Declaraţiile lui Laszlo Balint după dezastrul cu FC Argeş: „N-au avut şut pe poartă! Rezultatul rămâne în istorie!

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483292/1/uta-arad-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-27-11-2021-1.jpg

FC Argeş a reuşit o victorie incredibilă, 1-0, în deplasarea de la UTA, ţinând cont de cum s-a desfăşurat partida. Arădenii au dominat total meciul şi au avut ocazii foarte multe de a deschide scorul.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Laszlo Balint a făcut o scurtă analiză a meciului la final, în care a evidenţiat categoric prestaţia slabă a adversarilor. 

„N-am ce să le reproşez băieţilor. S-au luptat pentru fiecare minge şi au dat totul să ajungă la poartă. Şansa nu se poate antrena. Astăzi cu tot respectul pentru FC Argeş, un adversar bun, dar n-au tras niciun şut pe poartă. Ne-au dat gol la acel corner...

E clar că din moment ce am pierdut meciul, am făcut greşeli. O să facem o analiză. Trebuie să rămânem perseverenţi. Echipa nu a jucat rău. Sunt şi astfel de momente în fotbal, nu pot să mi le explic. Am avut o săptămână foarte bună, jucătorii au arătat personalitate, poftă de joc, încredere. Din păcate, în dreptul nostru rămâne 0.

Trebuie să ţinem fruntea sus. O fază fixă poate decide un astfel de meci. Am controlat în totalitate jocul, doar rezultatul rămâne în istorie, din păcate. Nu prestaţia artistică”, a spus Balint la finalul partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele