Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Declaraţiile lui Leo Grozavu după egalul cu Gaz Metan: „Mi-e greu să spun ceva. E nevoie de timp”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20409237/1/grozavu.jpg

Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a 10-a din Casa Liga 1. 

La finalul partidei, Leo Grozavu a vorbit despre jocul prestat de elevii săi. 

„Mi-e greu să spun ceva. Ca să poţi câştiga jocul, trebuie să faci ceva mai mult. Am avut controlul jocului, dar trebuie să fim mult mai implicaţi în ultimii 20-30 de metri. Am avut posesie foarte bună, am dus multe mingi în faţa porţii. Am avut o ocazie mare cu Ştefănescu, nu a fost să fie. Nu sunt multe de spus. Trebuie să facem mult mai mult în ultimii 20-30 de metri.

Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, care nu s-a deschis deloc. Când am scăpat, nu am fost inspiraţi. Avem nevoie de mai mult curaj. Nu sunt nemulţumit de lot, dar e nevoie de timp ca să închegam o nouă echipă. E nevoie de omogenitate, din păcate timpul nu ne aşteaptă. Vom încerca să scoatem mai mult de la fiecare joc”, a spus antrenorul lui Sepsi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele