Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”

Dinamo Publicat pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19563751/1/sorescu.jpg

Deian Sorescu este cu moralul la pământ după ce Dinamo a suferit al patrulea eşec consecutiv în Casa Liga 1. Extrema dreaptă a ”câinilor roşii” a recunoscut că antrenorul Cosmin Contra nu are nicio vină pentru cele întâmplate şi că este cea mai ruşinoasă evoluţie a trupei din Ştefan cel Mare din acest sezon.

”Nu avem nicio explicaţie! Nu ne-a ieşit nimic. Măcar dacă am fi avut jumătate din ambiţia lui, puteam să scoatem mult mai mult. Mi-e greu să vorbesc în astfel de momente. S-au adus mulţi jucători de calitate, dar din păcate nu reuşim să câştigăm. Am făcut meciuri mult mai bune ca azi, dar n-am avut noroc. Nu ştiu ce se întâmplă! E cel mai ruşinos meci de până acum. Mister n-are nicio vină, noi trebuie să demonstrăm.”, a declarat Sorescu, după eşecul cu Sepsi, scor 0-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele