Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Deian Sorescu, pe picior de plecare de la Dinamo. Are ofertă din străinătate!

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20549684/1/ds.jpg

Deian Sorescu (24 de ani) este aproape să plece în sfârşit de la Dinamo. Mijlocaşul este dorit în campionatul Poloniei de o formaţie cu pretenţii.

Cei de la wezlo.com scriu că Sorescu este dorit de Rakow Czestochowa, ocupanta locului trei în campionat. Dacă ar ajunge la acest club, ar avea şansa să evolueze în cupele europene, aspect care în viitorul apropiat pare utopic dacă ar continua la Dinamo.

Cei de la Rakow au făcut o primă ofertă, dar formaţia din Casa Liga 1 a declinat, negoc

Dinamo vrea un milion de euro pentru Sorescu

Scos din lot şi apoi reprimit de Rednic, dezbrăcat de fani la Mioveni şi aflat într-o stare conflictuală permanentă, Sorescu vrea ăs plece cu orice preţ din "Groapă", iar gândurile îi sunt împărtăşite şi de către oamenii din conducerea clubului. Dacă în vară negocierile s-au purtat cu FCSB, Legia şi Gaziantep, dar niciun club nu a oferit mai mult de 700.000 de euro, Sorescu va pleca în această iarnă pentru aproximativ un milion de euro:
 
"Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare", a anunţat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele