Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

"Deja nu mă mai surprinde nimic!" Messi, mesaj dur la adresa conducerii Barcelonei după ce Suarez a fost îndepărtat

Barcelona Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19492281/1/messi-suarez.jpg

Ruptura dintre Lionel Messi şi actuala conducere a Barcelonei nu mai reprezintă un secret, iar starul argentinian a arătat din nou că nu mai e cale de împăcare imediat după ce s-a oficializat plecarea lui Luis Suarez, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Messi a postat un mesaj pe Instagram în care îşi arată dezamăgirea că nu va mai juca alături de Suarez şi a trimis noi săgeţi spre conducătorii clubului. "Meritai un tribut pentru ceea ce eşti, nu să te dea afară aşa cum au facut-o!", i-a transmis Messi atacantului care va juca la Atletico Madrid din noul sezon.

„Începusem să mă obişnuiesc cu gândul, însă am intrat în vestiar astăzi şi am realizat ce se întamplă. Va fi extrem de dificil să nu îmi mai petrec zilele alături de tine, atât pe teren cât şi în afara lui. Îţi vom simţi lipsa extrem de tare. Au fost mulţi ani, multe mate (n.r băutura din America de Sud pe bază de ceai) şi mese împreună. Multe lucruri pe care nu le vom uita niciodată.

Va fi ciudat să te văd în alt tricou, mai ales să mă înfrunt cu tine. Meritai un tribut pentru ceea ce eşti: unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului, care a reuşit lucruri importante atât la nivel de grup, cât şi individual. Nu să te dea afară aşa cum au făcut-o! Însă, adevărul este că la nivelul ăsta nu mă mai surprinde nimic.

Îţi doresc tot binele din lume în această provocare nouă. Te iubesc mult! Pe curând, prietene
”, a scris Leo Messi, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele