Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Dembele refuză prelungirea contractului cu Barcelona. Fracenzul e atras cu un salariu uriaş de un club din Anglia

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20484877/1/dembee.jpg

FC Barcelona are misiune imposibilă în a-l păstra pe Dembele. Francezul a refuzat oferta de prelungire a catalanilor şi ar putea semna liber de contract, scriu cei de la Sport. Xavi spera că acesta să fie un om de bază în echipa sa, dar planurile îi sunt date peste cap.

Ousmane Dembele este dorit de Newcastle United la finalul sezonului, astfel ar putea părăsi FC Barcelona. Până acum n-a impresionat pe Camp Nou, accidentările repetate încurcându-l teribil.

Newcastle United este cel mai bogat club în acest moment şi cu siguranţă şefii de acolo vor face transferuri serioase în viitorul apropiat. Dembele este una dintre ţinte. 

Potrivit spaniolilor de la AS, şeicii i-au pus deja pe masă o ofertă fabuloasă. Un salariu de 15 milioane de euro net şi 15 milioane la semnătură. 

Barcelona încearcă de ceva timp să semneze un nou contract cu Dembele, pentru că îi expiră la finalul sezonului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele