Ultima oră
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League
Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar
Maradona se implică în scandalul plecării lui Messi. ”Am trecut şi eu prin asta. Barcelona nu e un club greu” Maradona se implică în scandalul plecării lui Messi. ”Am trecut şi eu prin asta. Barcelona nu e un club greu”
"Bă, degajează! Tu chiar ne iei la mişto pe toţi?" S-au aprins spiritele între jucătorii CFR-ului, după remiza cu Young Boys Berna "Bă, degajează! Tu chiar ne iei la mişto pe toţi?" S-au aprins spiritele între jucătorii CFR-ului, după remiza cu Young Boys Berna
Zidane, prima declaraţie după disputa dintre Benzema şi Vinicius. ”Mi s-au spus şi mie astfel de lucruri” Zidane, prima declaraţie după disputa dintre Benzema şi Vinicius. ”Mi s-au spus şi mie astfel de lucruri”
NEWS ALERT: Un fotbalist al echipei naţionale a fost depistat cu Coronavirus. Mirel Rădoi nu îl mai poate convoca pentru meciurile din noiembrie NEWS ALERT: Un fotbalist al echipei naţionale a fost depistat cu Coronavirus. Mirel Rădoi nu îl mai poate convoca pentru meciurile din noiembrie

Demisie în Liga 2! Alexandru Pelici a plecat de la Reşiţa: "Îmi este ruşine!"

Liga II Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19516997/1/paa.jpg


Înfrângerea complet surprinzătoare din etapa a opta a Ligii 2, 0-2 pe teren propriu cu Pandurii, l-a făcut pe Alexandru Pelici, antrenorul lui CSM Reşiţa, să-şi anunţe demisia.
 
Ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, Pelici a fost foarte dezamăgit de modul în care s-au comportat elevii săi în partida cu lanterna roşie a acestui sezon, permiţându-le gorjenilor să adune primele trei puncte: "Ceea ce se poate spune e următorul lucru: ceva trebuie să se schimbe. Şi o să se schimbe începând cu demisia mea. Nu putem să mergem aşa în continuare, îmi este ruşine pentru suporterii aceştia minunaţi care încearcă să vină lângă noi, şi meci de meci fac eforturi să vină, iar noi îi răsplătim cu eşec după eşec. Mie, unul, îmi este ruşine, şi pentru asta am decis ca drumul meu alături de CSM Reşiţa să se oprească în momentul de faţă.
 
Sper ca următorul antrenor care va veni după mine să găsească soluţii ca să câştige şi pe teren propriu, nu doar afară. Le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat în acest timp scurt, îi mulţumesc pentru încredere lui Cristi Bobar şi celor care m-au investit, îmi pare rău că nu am reuşit mai mult. Cauzele sunt mai multe, şi subiective şi obiective", a declarat Pelici, la Radio Reşiţa.
 
"Astăzi, din păcate, ne-au lipsit şapte jucători cu COVID, am făcut improvizaţii, Dumitraş abia a revenit după COVID, dar nimic nu scuză prestaţia noastră, cel puţin cea din prima repriză. În acelaşi timp, nimic nu ia din meritele celor de la Pandurii, care şi-au dorit foarte mult să câştige şi au realizat acest lucru. Mi-am luat la revedere de la băieţi, le-am comunicat antrenorilor secunzi, voi vorbi şi cu Cristi, sper ca echipa să meargă înainte şi să găsească şi dramul de noroc care nouă ne-a lipsit. Sunt şi anumite lucruri pe care nu mi le explic, lucruri care ţin de prestaţia jucătorilor, felul în care jucăm afară, în contrast total cu ceea ce jucăm acasă. Dar sub nicio formă nu vreau să sugerez că am fost «lucrat»", a mai punctat antrenorul care lasă Reşiţa pe locu l4, cu opt puncte din şapte etape.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele