Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Denis Alibec pare decis. Ce vrea să facă după ce renunţă la cariera de fotbalist: ”M-am întrebat şi eu asta”

Astra Giurgiu Publicat pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19468466/1/alibec.jpg

Denis Alibec mai are câţiva ani din cariera fotbalist în faţă, dar se gândeşte deja la cariera de antrenor, pe care ar vrea să o îmbrăţişeze după ce ”pune ghetele în cui”. Atacantul Astrei a declarat că va lua ceva sfaturi de la Marius Şumudică, omul sub mandatul căruia a dat mereu cel mai bun randament.

Dat fiind faptul că a fost convocat la următoarea acţiune a echipei naţionale, Alibec a vorbit şi despre seleţionerul Mirel Rădoi.

Despre viitoarea carieră de antrenor: ”Nu ştiu, chiar mă întreb. M-am întrebat şi eu asta. O să iau nişte lecţii de la Şumudică, probabil”.

Despre Mirel Rădoi: ”Sincer, n-am zis niciodată de vreun antrenor de la naţională că îmi place sau mi-a plăcut, dar cred că el este cel mai bun de până acum, cu care am lucrat”.

Denis Alibec va continua la Astra Giurgiu, a anunţat preşedintele clubului, Dani Coman. Deşi atacantul a avut mai multe oferte în această vară, Alibec rămâne la Astra cel puţin până în iarnă, după ce patronul clubului, Ioan Niculae, nu s-a înţeles cu echipele respective.

”De la meciul cu FCSB nu aveam mari speranţe, ştiam cum sunt lucrurile la noi, ce probleme erau. Lucrurile revin în normal, însă. Chiar ieri am avut o discuţie cu Denis, e pregătit 100% şi nu mai vrea să plece. Mi-a zis că nu mai vrea să plece. Vrea să rămână, să joace bine şi să se transfere în iarnă. Era fericit că l-a chemat la naţională, la fel şi Lazar.

Pe Lazar l-am luat după ce jucase un singur meci în Danemarca. Măcar la portari să mă pricep şi eu! (n.r. - râde) Mai avem doi portari tineri care vor lăsa o impresie foarte bună, o să vedeţi!”, a declarat Dani Coman pentru Sport.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri