Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Denis Drăguş, tot mai lăudat în Belgia! Românul întrece toate aşteptările la Standard Liege

Stranieri Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20435594/2/denis-dragus-11.jpg

Presa din Belgia nu mai conteneşte cu laudele la adresa lui Denis Drăguş (22 de ani). Fotbalistul român are un start de campionat peste aşteptări la Standard Liege, cu mult peste tot ce se dorea de la el, mai ales că sezonul trecut a fost cedat la Crotone, unde a dezamăgit total.

Acum, Drăguş pare alt fotbalist şi este lăudat de la meci la meci. Are constanţă, iar în acest sezon a adunat, în toate competiţiile, 10 meciuri şi a marcat de trei ori. În plus, are şi două pase decisive.

Un regal pentru privire. Un adevărat fenomen, care adoră să mângâie mingea. Uneori prea mult, dar nu mereu. Ştie şi să ridice fruntea sus şi să fie decisiv”, a spus publicaţia Sud Info, care i-a dat nota 7.5 după partida cu Leuven, când a marcat un gol.

recent a vorbit despre cum de a reuşit să devină în jucător important pentru gruparea belgiană, care sezonul trecut l-a împrumutat în Italia, la Crotone. Drăguş a declatat că tocmai experienţa din Serie A l-a ajutat, chiar dacă nu a jucat aproape deloc.

Am progresat cu adevărat sezonul trecut în Italia. Este un sentiment plăcut să revin şi să ajut echipa. Am fost bucuros şi să ajut echipa. Antrenorul mi-a cerut să repet ce am arătat la antrenament, adică să aduc intensitate şi o agresivitate pozitivă.

Dacă echipa câştigă iar eu pot să joc un rol important, pentru mine este un meci reuşit. Am progresat cu adevărat sezonul trecut în Italia şi mă simt bine aici în Belgia la Liege. Standard este o adevărată familie. Ne ajutăm reciproc şi luptăm unul pentru altul. Am o relaţie bună cu Klauss şi ne găsim cu uşurinţă pe teren.

Fac tot ce pot, în fiecare zi şi ori de câte ori antrenorul îmi oferă timp de joc. Îi mulţumesc pentru sfaturi şi pentru că am putut primi o şansă să mă exprim.

Sper să o mai fac de multe ori în timpul sezonului, ca să o ajut pe Standard să-şi atingă obiectivele. Vizăm partea superioară a clasamentului, cât mai mult timp posibil. La momentul potrivit, vom vedea ce vom putea realiza”, a afirmat Drăguş în presa din Belgia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele