Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Denis Ventura, ţinta lui Flavius Stoican pentru postul de mijlocaş defensiv. Dinamo vrea al doilea fotbalist de la Academica Clinceni

Dinamo Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20539633/1/flavius-stoican.jpg
Mijlocaşul slovac Denis Ventura, de la Academica Clinceni, este ţinta lui Dinamo. Fotbalistul de 26 de ani a atras atenţia ”câinilor”, în special a lui Flavius Stoican, astfel că poate ajunge până la terminarea perioadei de transferuri în ”Ştefan cel Mare”.

Dinamo vrea să profite de situaţia de la Academica Clinceni şi să îl aducă pe Denis Ventura, potrivit Fanatik. Este principala ţintă a formaţiei bucureştene pentru postul de mijlocaş defensiv. În acest sezon, slovacul a jucat în 15 meciuri, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Denis Ventura a venit la Clinceni în urmă cu exact doi ani, din Slovacia, de la Sered. În acest moment, cota lui de piaţă, conform Transfermarkt, este de 300.000 de euro.

Dinamo l-a luat şi pe Răzvan Patriche de la Academica Cliceni

Dinamo a perfectat primul transfer din acest an! Flavius Stoican îl va avea în lot pe Răzvan Patriche (35 de ani), un jucător cu multă experienţă în Casa Liga 1. 

Fundaşul vine de la Academica Clinceni, fiind şi căpitanul ilfovenilor. Acesta s-a despărţit de gruparea lui Adrian Falub din cauza situaţiei financiare şi a salariilor restante. Sursa mai sus citată scrie că Patriche a semnat un acord pe un sezon cu ”câinii”.

”Noi avem mai mulţi jucători pe listă, dar Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan sunt cei care vor decide exact. Cei mai mulţi fotbalişti sunt speriaţi de situaţia de la noi şi ne refuză.

Mai sunt unii, pe care-i ţintim noi, dar care sunt prea scumpi. Vom vedea ce va fi până la urmă”,
 a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo. 

  • Patriche este cotat de Transfermarkt la suma de 150.000 de euro.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele