Ultima oră
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami

Denis Zakaria, dorit de Machester United. Cât cere Gladbach

Manchester United Publicat pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20550175/2/zakaria.jpg

Managerul lui Manchester United, Ralf Rangnick, vrea să facă transferuri interesante, de jucători care în mod normal nu ar intra niciodată în planurile englezilor. Un fin cunoscător al fotbalului german, managerul lui Manchester United a pus ochii pe Denis Zakaria (25 de ani), un jucător evidenţiat dar despre care e greu de crezut că poate trage echipa semnificativ în sus.

În prezent, elveţianul joacă în Bundesliga, la Borussia Monchengladbach, iar contractul îi expiră în vara anului acesta. E, aşadar, în ultimele şase luni de contract, dar Manchester United îl vrea de acum, fiind dispusă să plătească şi o sumă de bani. Se pare că este vorba de 20 de milioane de euro.

”Manchester United le-a făcut o ofertă agenţilor lui Denis Zakaria. Ralf Rangnick este un fan al jucătorului. În acest moment, nu s-a negociat cu Borussia Monchengladbach.

Mai multe cluburi din primele 5 Ligi ale Europei sunt interesate de Zakaria, dar Manchester United este dispusă să plătească o sumă de transfer în această iarnă. Zakaria devine liber de contract în vară”, a informat jurnalistul Christian Falk.

Zakaria joacă la Monchengladbach din vara lui 2017, când a fost luat de la Young Boys Berna pentru 12 milioane de euro. E un om important în naţionala Elveţiei, unde a bifat deja 40 de prezenţe şi a reuşit să marcheze de trei ori.

În acest sezon, mijlocaşul central are 16 meciuri la echipa de club, dar şi două goluri şi o pasă decisivă.

Pleacă Ronaldo de la Manchester United?

Chiar dacă Manchester United nu merge atât de rău, dar nici nu excelează, Cristiano Ronaldo este neliniştit de ceea ce se întâmplă. În ultima perioadă a primit un val de critici şi este acuzat că mai mult face probleme la echipă. 

„Diavolii-roşii” sunt pe locul 7 în clasamentul din Premier League şi se află la 3 puncte distanţă de West Ham, locul 5 şi primul care duce în cupele europene. Iar în ultimele 5 meciuri au doar o înfrângere, cu Wolves. 

Totuşi, Cristiano îşi doreşte ca întotdeauna să câştige trofee, iar în acest sezon, pare aproape imposibil pentru Manchester United să obţină ceva. Nemulţumit de criticile pe care le primeşte şi pentru faptul că este văzut ca un „ţap ispăşitor” parcursul echipei, superstarul portughez l-ar fi chemat la o „şedinţă” pe Jorges Mendes, impresarul său. 

„Cristiano e foarte îngrijorat de ce se întâmplă la Manchester United. Echipa primeşte multe critici şi ştie că el este privit ca unul dintre lideri. Sunt destule probleme, iar Cristiano simte presiunea şi este foarte stresat de situaţie. 

E disperat ca mutarea la United să fie un succes, dar începe să admită că obţinerea trofeelor în aceste împrejurări poate fi foarte dificilă.

Jorge a venit special pentru a-l vedea şi au petrecut timp vorbind despre cum merg lucrurile, care sunt problemele, cum pot fi rezolvate şi ce măsuri trebuie luate. Nimic nu a fost exclus”, ar fi declarat o sursă din anturajul lui Ronaldo, potrivit presei britanice.

Ronaldo are 14 goluri şi 3 pase de gol, în 21 de meciuri jucate, cu Manchester United, în acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri